D Day i USA

Idag är en historisk dag i USA. ”D Day” som i ”Decision Day”, Clinton eller Trump. Pest eller kolera enligt många i USA. Ska bli rätt skönt när det är över. Personligen börjar jag bli ganska trött på all skit som hörts från detta val under en längre tid, då den gått till historien som det mest hatfyllda val någonsin, helt fritt från politiskt innehåll. Personangrepp och skandaler avlöser varandra. Jag skulle skämmas å amerikanernas vägar om Trump blir nästa president. Ingen respektabel kvinna vid sina sinnens fulla bruk kan med gott samvete rösta på honom efter alla hans förnedrande uttalanden. Bara för att han har tröttnat på affärsvärlden och behöver en ny ”leksak”ska inte resten av världen behöva betala priset.

Fortsättning följer och det känns som att hela världen håller andan. I Sverige har vi väl aldrig haft så hög bevakning av USAs presidentval som i år. Det säger mycket om hur viktigt det här valet är även utanför USA. Fortsättning följer.

Det känns som att amerikanska kanalen CNN har tagit ställning i alla fall. Kolla in skillnaden på bild på de olika kandidaterna. En halvt leende Clinton kontra en Trump som ser ut att blänga ilsket på fotografen.

cnn.PNG

Lämna en kommentar